top of page

KAFFEBAR MED ATMOSFÆRE

Møblene våre er kanskje brukt, men kaffen er ny. Vi elsker god kaffe! Derfor har vi skikkelig kaffemaskin, kvalitetskaffe fra anerkjente Solberg & Hansen, og ellers alt som hører til i en god kaffebar:

Superproffe baristaer

Alle typer kaffe, te, mineralvann og drikke

Verdens beste gulrotkake og moccakake (fra vår baker Vernie)

Kaker, croissanter og digge søtsaker

Toast med kalkun/pesto eller skinke & ost

Byens billigste studentkaffe!

Alle møblene og tingene du ser i kaffebaren er selvsagt til salgs. Ta en kaffe, og ta gjerne med deg stolen du satt i. Handler du for mer enn kr. 1000,- i butikken spanderer vi en kaffe! Og donerer du ting og møbler (som vi vil ha) så får du gavekort på valgfri kaffe og kake.

IKKE BARE EN NETTBUTIKK

Transit er mer enn bare en nettbutikk. Vi har en fysisk butikk og kaffebar i Trondheim sentrum, og tar på oss oppdrag som matcher det vi selger. Advokater bruker oss til dødsbo, og pårørende lar oss hente møbler når noen flytter eller går bort. Festningen-festivalen i Trondheim leier backstage-møbler fra oss, og våre rekvisitter er brukt i teater og film. Vi er med på mye, og stiller med innredning og transport for både offentlige og private aktører. Si hva du trenger, så fikser vi det!

SJEKK UT

TJENESTER

KONTAKT OSS

Takk! Vi kontakter deg snarest!

KONTAKT OSS

Si hva vi kan hjelpe med, så skal vi gjøre vårt beste for å svare deg. Hvis det haster kan du ringe +47 41421626 eller send mail til post@transit-shop.no. Ellers fyller du bare ut skjemaet.

Vi åpner lounge i 2023!

Vi har planer om å utvide konseptet til å inkludere lounge & vinbar. Det tar noe tid, så følg med eller meld deg på nyhetsbrevet vårt.

Butikk og Hovedkontor

Fjordgata 56, 7010 Trondheim

+47 477 99 000

post@transit-shop.no

© 2023 Transit

Salgsbetingelser

Samtykkeerklæring

Personvern

  • Instagram

Pre-owned, Pre-loved

OUR FURNITURE MAY BE OLD, BUT OUR COFFEE IS NOT!

bottom of page